Relatiegeschenken

Gepersonaliseerd kerstgeschenk van plexiglas

Gepersonaliseerde plexiglas kerstballen

We specialiseren in het leveren van gepersonaliseerde relatiegeschenken, met name kerstballen uit plexiglas. We gebruiken plexiglas met een licht groene tint, zodat dit als een echte glasplaat aandoet. Dit geeft een chique uitstraling zonder de kosten en nadelen van echt glas.

Gepersonaliseerde plexiglas kerstballen

We specialiseren in het leveren van gepersonaliseerde relatiegeschenken, met name kerstballen uit plexiglas.

We gebruiken plexiglas met een licht groene tint, zodat dit als een echte glasplaat aandoet. Dit geeft een chique uitstraling zonder de kosten en nadelen van echt glas.

gepersonaliseerde engelse sleutels van plexiglas

Naast Kerstballen

Naast kerstballen maken we ook andere ontwerpen uit plexiglas. Hier is deze Engelse sleutel een leuk voorbeeld van. We kunnen voor uw bedrijf een passend ontwerp maken, waardoor u uw personeel of klanten extra kunt verrassen. De prijzen voor custom ontwerpen variëren per ontwerp, maar liggen in de buurt van de prijzen voor de kerstballen.

Naast Kerstballen

Naast kerstballen maken we ook andere ontwerpen uit plexiglas. Hier is deze Engelse sleutel een leuk voorbeeld van. We kunnen voor uw bedrijf een passend ontwerp maken, waardoor u uw personeel of klanten extra kunt verrassen.

De prijzen voor custom ontwerpen variëren per ontwerp, maar liggen in de buurt van de prijzen voor de kerstballen.

verschillende formaten gepersonaliseerde kerstballen

Hoe werkt personalisatie?

Om de geschenken voor u te kunnen personaliseren verstrekt u ons een lijst met de namen van de mensen of bedrijven die u een geschenk wenst te versturen. Hiermee kunnen wij voor iedereen een persoonlijk geschenk produceren. Omdat dit persoonsgegevens betreft is het van belang dat u ons bij personen enkel de voornamen verschaft, geen achternamen. Na uitvoeren van de order worden deze gegevens door ons uiteraard verwijderd.

Hoe werkt personalisatie?

Om de geschenken voor u te kunnen personaliseren verstrekt u ons een lijst met de namen van de mensen of bedrijven die u een geschenk wenst te versturen. Hiermee kunnen wij voor iedereen een persoonlijk geschenk produceren.

Omdat dit persoonsgegevens betreft is het van belang dat u ons bij personen enkel de voornamen verschaft, geen achternamen. Na uitvoeren van de order worden deze gegevens door ons verwijderd.

Productiekosten 1-50st 51-150st 151-300st 300+ st
Kerstbal 100mm diam.
Gepersonaliseerd
€5.01 €4.20 €3.55 €3.23
Kerstbal 90mm diam.
Gepersonaliseerd
€4.48 €3.76 €3.18 €2.89
Kerstbal 80mm diam.
Gepersonaliseerd
€4.12 €3.46 €2.93 €2.66
Overige kosten Prijs Bijzonderheden
Ontwerpkosten €50.00 per uur (meestal amper nodig)
Opstartkosten €35.00 per order (vervalt bij order van 100st of meer)
Toeslag apart verpakken €0.25 per stuk (ex materiaal)
Verpakking en levering €16 per order (voor de meeste orders)

Prijzen

Afhankelijk van het formaat en de oplage kunnen wij deze leveren vanaf €2.66 ex. btw per stuk. Alle kerstballen worden standaard voorzien van een lintje.

We bieden 3 standaard formaten aan: 80mm, 90mm en 100mm doorsnede. Op verzoek kunnen we deze echter in alle formaten leveren.

Voor aantallen boven de 500 stuks bieden we speciale prijzen. Neem hiervoor even contact op, dan zullen wij u een passende aanbieding doen.

kerstbal met gravure van een vrachtwagen

Transport

We versturen standaard met postnl, eventueel in meerdere pakketten. Voor relatiegeschenken is dit vrijwel altijd toereikend. Het is ook mogelijk om de geschenken na productie per stuk te verpakken, om direct naar de ontvangers te versturen. Hiervoor rekenen we wel een kleine toeslag.

Transport

We versturen standaard met postnl, eventueel in meerdere pakketten. Voor relatiegeschenken is dit vrijwel altijd toereikend.

Het is ook mogelijk om de geschenken na productie per stuk te verpakken, en direct naar de ontvangers te versturen. Hiervoor rekenen we wel een kleine toeslag.

Interessant? Mail ons dan even!

Geef het volgende in uw mail aan:

Uw bedrijfsgegevens
Uw wensen met betrekking tot formaat, aantal en ontwerp.
Wilt u dat wij een ontwerp voor u maken, geef dit dan even aan.
Mocht u personalisatie wensen, voegt u dan een lijst van de namen van de ontvangers van de geschenken toe.

Ons e-mailadres is klantenservice@drewesvisserdesign.com.

Wij zullen u binnen 1 werkdag een passende aanbieding doen.